ποιοι είμαστε

 

.

Το Red Balloon είναι το νέο εγχείρημα του τυπογραφείου Γεωργαλλίδη για την πλήρη εξυπηρέτηση στον τομέα των εκτυπώσεων για τα καταστήματα στον κλάδο HORECA. Με συνολική εμπειρία που πλησιάζει τα 100 χρόνια, εμπιστευτείτε μας για την ταυτότητα, το "ντύσιμο" και τη διαφήμιση της επιχείρησής σας.

Η ιδέα βασίζεται στο "κόκκινο μπαλόνι που το βλέπουν όλοι" γιατί πιστεύουμε στη δύναμη της επώνυμης, αναγνωρίσιμης συσκευασίας και κυρίως στην προστιθέμενη αξία που αυτή παρέχει στα ούτως ή άλλως απαραίτητα αναλώσιμα υλικά.
Στόχος μας είναι η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών και η παραγωγή άριστης ποιότητας εκτυπωμένων προϊόντων, για τις δικές σας εξειδικευμένες ανάγκες.

Από τη σύλληψη της ιδέας, στη γραφιστική δημιουργία, την πιστοποιημένη παραγωγή όλων των προϊόντων και την έγκαιρη παράδοση στην επιχείρησή σας, σε λογικές πάντα τιμές, είμαστε δίπλα σας για κάθε μικρή ή μεγάλη παραγγελία.

 

 

Γραφιστικές Υπηρεσίες

Το γραφιστικό τμήμα της εταιρίας θα σας προτείνει μοναδικά σχέδια και εφαρμογές σε παραδοσιακά ή καινοτόμα υλικά, αποκλειστικά για το κατάστημά σας. Συζητάμε, ακούμε με προσοχή το όραμά σας και την ιδέα σας και προτείνουμε την κατάλληλη λύση.

Πρωτότυπος σχεδιασμός που τραβάει την προσοχή και αποτυπώνεται στη μνήμη των πελατών σας, και όχι μόνο! Σχεδιάζουμε μαζί την εικόνα σας και τη στέλνετε βόλτα σε όλη την πόλη!

Σχεδιασμός λογοτύπου, μακέτες για κάρτες, ποτήρια, μενού, σουπλά, σουβέρ, αφίσες, loyalty cards, αυτοκόλλητα, χάρτινες συσκευασίες, banner, παραγωγή QR code, πλαστικές κάρτες, κοπτικά καλούπια, door-hangers, πυραμίδες-stand, ποτηροθήκες, folder αποδείξεων, μπλοκ παραγγελιών και οποιουδήποτε άλλου εντύπου μπορεί να χρειάζεστε.

Το πλεονέκτημα της συνύπαρξης σχεδιασμού και παραγωγής στον ίδιο χώρο, καταργεί την απόσταση μεταξύ αρχικής σύλληψης και τελικής υλοποίησης και, κυρίως, των προβλημάτων που προκύπτουν εξαιτίας της. Τέλος, σε περίπτωση που έχετε ήδη έτοιμα τα σχέδια, εγγυόμαστε την επιμέλεια και τον πλήρη έλεγχό τους πριν από την αποστολή τους στην παραγωγή.

 

Κάντε τη διαφορά!

Δώστε στη συσκευασία των προϊόντων σας την προσοχή που τους αξίζει. Επικοινωνήστε την ιδέα σας, την ταυτότητα της επιχείρησής σας, το όραμά σας.

Σχεδιάζοντας τα προϊόντα που ούτως ή άλλως προμηθεύεστε με το δικό σας ξεχωριστό στυλ, μετατρέπετε ένα ανελαστικό έξοδο σε διαφημιστικό προϊόν και ενισχύετε την αναγνωρισιμότητα του καταστήματός σας, με χαμηλό επιπλέον κόστος.

Μην αφήσετε ούτε εκατοστό ανεκμετάλλευτο. Η συσκευασία των προϊόντων σας πιστοποιεί και μεταφέρει την προσωπικότητα του μαγαζιού σας. Τι κατάστημα είστε; σε ποιους απευθύνεστε; Πώς προσεγγίζετε τα προϊόντα σας και τους πελάτες σας;

Βήμα-βήμα, μπορούμε μαζί να αποτυπώσουμε τη φιλοσοφία σας σε προϊόντα που ήδη χρησιμοποιείτε. Βασιστείτε στην εμπειρία μας όσον αφορά τις εκτυπώσεις για επιχειρήσεις HORECA. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις άπειρες δυνατότητες που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε και θα βρούμε την πρόταση που σας ταιριάζει.

Copyright © 2021 red-balloon.gr - All Rights Reserved - Website development: 24volt.gr